Buna seara!
Judecatoria sect 3 a comunicat hotarare care sa tine loc de act autentic de vanzare cumparare dintre mine si parintii mei, insa in acea hotarare s-a gresit prenumele uneia dintre parti. Astel eu am scris o cerere de indreptare a erorii materiale, iar cererea s-a admis, cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare.
Ceea ce vreau eu sa stiu este daca parintii mei pot sa faca recurs si la intreaga hotarare care tine loc de vanz- cump, sau numai la eroarea materiala?( vreau sa stiu daca mai poate impiedica cu ceva ca eu sa devin proprietar?
buna seara!Daca ati facut cerere de indreptare a erorii materiale si a fost admisa cu recurs in 15 zile,evident recursul se face impotriva acelei incheieri prin care s-a dsipus indrptarea acelei erori.cat priveste hot care sa tina loc de act de v-c, evident ,daca nu a trecut term de 15zile de la comunicare,partile pot face recurs
Buna seara .
Constatarea principala este hotararea judecatoreasca care tine loc de act de v/c.,care probabil s-a solicitat pentru nerespectarea obligatiei promitentilor unui antecontract pentru incheierea ulterioara a unui contract de v/c.
Daca cineva contesta acest fapt,la aceasta se depune recursul, nu la cea de indreptare a erorii materiale,care si ea se poate contesta ,dar cu un alt obiect .
Marius Bote .
stimate coleg! d-na facea referire la ambele hotararari.M-am exprimat destul de clar.ptr cererea de indreptare a erorii materiale care a fost admisa si cu drept de recurs,evident se face recurs.ptr hot care tine loc de cat de v-c, evident ,daca nu a trec term de 15 zile, se poate face recurs, se poate mai simplu de atat????
Prima a fos hotararea care sa tina loc de act autentic de vanz- cump, cu recurs in termen de 15 zile, iar parintii nu au facut recurs, trecand cele 15 zile de la comunicare. Apoi cand am fos sa legalizez hotararea am constatat eroarea si am de depus la judecatorie cerea de indreptare( asta dupa cele 15 zile).
Ulterior a aparut pe site-ul judecatoriei ca s-a admis cererea de indreptare dar cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare.( acest recurs se refera doar la indreptarea erorii?)