avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare care sa tine loc de act autentic de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare care sa tine loc de act autentic de vanzare cumparare

Buna seara!
Judecatoria sect 3 a comunicat hotarare care sa tine loc de act autentic de vanzare cumparare dintre mine si parintii mei, insa in acea hotarare s-a gresit prenumele uneia dintre parti. Astel eu am scris o cerere de indreptare a erorii materiale, iar cererea s-a admis, cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare.
Ceea ce vreau eu sa stiu este daca parintii mei pot sa faca recurs si la intreaga hotarare care tine loc de vanz- cump, sau numai la eroarea materiala?( vreau sa stiu daca mai poate impiedica cu ceva ca eu sa devin proprietar?

Va multumesc anticipat
Alina

este clar acum si am intutit bine.cred ca am fost destul de explicita.pot face recurs doar la incheiere,avand in vedere ca au trec cele 15 zile de la comunicarea hot care sa tina loc de act de v-c
da,acest recurs se refera doar la indreptarea erorii materiale.vi s-a admis cererea,insa aceasta poate fi atacata cu recurs in 15 zile
Multumesc muuult!
Alina
cu multa placere,av.Abd Elaziz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce raspuns trebuie sa se dea unitatea la curtea de apel, ca sa nu piarda procesul ? oanaportar oanaportar -litigiu de munca. - la Curtea de Apel - pe rol se judeca: Cererea de Recurs, in timp ce - la instanta de fond - pe rol, s-a cerut sa se judece: 1.- o ... (vezi toată discuția)
Completare hotarare jud. sofia34 sofia34 cererea de completare hotararii judecatoresti irevocabile, in ceea ce priveste cheltuielile de judecata, deoarece acestea s-au acordat doar pe sfert desi mi ... (vezi toată discuția)
Rectificare hotarare divort lucia70 lucia70 Pe ultima pagina a hotararii de divort am data de nastrere a copilului scrisa gresit , in loc de 20 este trecut 23 , vreau sa stiu ce trebuie sa fac si cat ... (vezi toată discuția)