avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate StrujacAlexandru

Activitate StrujacAlexandru

Răspuns la discuția Inregistrarea demisiei
Buna ziua, am si eu o intrebare scurta va rog. Atunci cand m-am angajat am avut o functie, intre timp am primit o functie de conducere. S-a facut act aditional cu schibmare functie, salariu restul clauzelor fiind identice ca in contractul initial. Daca in contractul initial am preaviz de 20 de zile si acesta nu s-a modificat prin actul aditional cand am trecut la functie de conducere, ce preaviz trebuie sa indeplinesc, de 20 de zile ca in contract sau de 45 de zile cum este in lege? Multumesc.
Buna ziua,

ma puteti ajuta va rog cu un sfat?

Saptamana trecuta am fost la un service auto specializat in instalatii GPL pentru a demonta instalatia GPL de pe masina mea ( doream sa renunt la ea )
Cei de acolo au taiat firele de la instalatie din calculatoru masinii dar nu le-au izolat corect si acesta a facut scurt la ceva timp dupa ce am parasit service-ul.
Masina nu a mai functiona cum trebuie, avand probleme cu acceleratia plus 2 senzori aprinsi pe bord . Cei de la service mi-au spus ca acei senzori vor disparea dupa ce voi circula cativa km cu masina si sa nu imi fac griji.
Am fost la un alt service autorizat RAR pentru diagnostic si reparatii si ei mi-au comunicat problemele.
Cum pot cere despagubiri pentru a imi recupera prejudiciul financiar pentru reparatia calculatorului ?
Am o constatare de la service-ul autorizat insa nu cred ca cei vinovati vor fi sociabili ( astazi ma duc la ei )
Tin sa precizez ca masina functiona inainte sa merg la ei.

Multumesc.