avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate Maria_Mirea

Activitate Maria_Mirea

Buna ziua, pentru o societate de prestări servicii (proiectare si arhitectura) care lucrează cu persoane fizice si juridice este necesară achiziționarea de casa de marcat sau se poate intocmi factura si chitanța sau factura cu ordin de plată? Multumesc anticipat !
Buna ziua,

in cadrul firmei unde lucrez au venit niste tehnicieni care fac ochelari de vedere sa ofere consult gratuit la angajati. Am facut si eu acest consult, la aparat mi-au iesit dipotrii de -0.50 si -0.25. Persoana care mi-a facut controlul mi-a spus ca nu am nevoie de ochelari cu dioptrii si sa imi comand ochelari normali doar cu protectie pt calculator. Zis si facut. Au completat un bon de vanzare, l-au semnat si stampilat, m-au pus sa il semnez, urmand ca la interval de 15 zile sa imi aduca ochelarii, sa le dau un avans si la alt interval de 30 de zile de la avans sa le dau restul de bani. Au adus ochelarii, am platit avansul dar nu am primit bon fiscal pt banii dati ci am fost inscrisa intr-un tabel, unde am semnat pentru suma platita.
Problema mea este ca ochelarii pe care mi i-au facut nu sunt buni, in sensul ca se vede in ceata, neclar, am rugat si alte colege care au ochelari cu protectie la calculator (achizitionati din alta parte ) sa se uite prin ei si vad acelasi lucru. intrebarea mea este daca pot sa imi recuperez banii, deoarece nu mai am incredere sa imi schimbe lentilele sau sa achizitionez alt produs de la ei.
Buna ziua,

un prieten detine un magazin online cu produse cosmetice, din cate am citit pe internet, este obligat sa depuna " Notificarea pentru prelucrarea datelor cu caracter personal" . Intrebarea mea este daca la punctul IV. poate bifa criteriul 2 : Gestiune economico-financiara si administrativa. Mentionez ca, pentru a putea face comanda, clientii trebuie sa se inregistreze pe site. Multumesc!
Răspuns la discuția Poprire salariu- cuantum maxim
Multumesc!
Răspuns la discuția Poprire salariu- cuantum maxim
Si daca mai am si niste amenzi de circulatie neplatite? Eu cu cat mai raman din salariu?
Buna ziua,

din cauza unor probleme financiare, a perderii locului de munca, nu am platit creditele pe care le-am luat de la doua banci. Ulterior m-am angajat si la noul loc de munca au venit 2 popriri pe salariu. Intrebarea mea este ce procent din salariu mi se va opri pentru cele doua popriri, 30% pt fiecare sau pentru amandoua? Am un salariu de 1.200 lei in acte. Va multumesc!