avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate tanase29

Activitate tanase29

Răspuns la discuția Plata pensii PFA
Nu restituie banii chiar daca am platit si nu trebuia ? Problema este ca am fost informat gresit de catre angajatii casei de pensii ... ma gandeam sa depun o plangere la judecatorie . Credeti ca as avea vreo sansa ? Eu ma gandeam ca daca am platit degeaba restituie banii ... nu ar fi normal asa ? :-/ Dar defapt ce mai este normal la noi .. ? Statu ne ia banii degeaba dar de dat nu ii mai da inapoi ... Multumesc mult pentru ajutorul acordat .
Răspuns la discuția Plata pensii PFA
Multumesc pentru raspuns . Deci nu eram obligat sa platesc deoarece venitul meu lunar a fost pana in 500 de lei ... #-o . Acum problema este recuperarea banilor ... oare se gandesc domnii de la pensii ca am platiti si nu trebuia ? Sau trebuie sa merg sa ii instiintez ? Va multumesc .
Răspuns la discuția Contestatie plata cass
Si eu m-am lovit de aceeasi problema anul trecut ... m-am imprumutat si am platit cu penalitati vreo 4000 de lei la pensii si la casa de asigurari de sanatate . Acum ar fi interesant un raspuns de la cineva care se pricepe ... deoarece la un venit de 5000 de lei anual mi-au luat numai la pensii vreo 200 de lei lunar ... adica pensiile si casa de sanatate mi-au luat mai mult de jumatate din venit ! Ar fi frumos sa facem contestatie mai multe persoane ... si sa ne dea si statu inapoi cu dobanda .
Buna ziua . Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra . Am platit anul trecut cam 200 de lei pe luna la pensii iar venitul meu anual a fost de 5000 de lei . Intrebarea mea este urmatoarea : este normal sa platesc asa de mult cu un venit mic ? Cand am intrebat la doamnele de la pensii mi-au spus ca asta e minimul si ca mai putin nu se plateste . Este normal ? La cat gandesc si eu ar fi corect sa se achite in functie de venit nu ? Va multumesc anticipat .