avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate b3rinu

Activitate b3rinu

Buna ziua, am dori să luăm în spațiu o domnișoară eleva ( să îi facem CI) deoarece ea și-a pierdut CI-ul ( făcut pe o adresă in sectorul 5 al Bucureștiului). Ce implica din partea noastră? Poate sa aibă pretenții la bunul nostru ? Pot sa o pun să de-a o declarație pe propria răspundere că în urma luării în spațiu ea nu are nici o pretenție asupra bunului... Că nu va locui la acea adresa ? Ea are nevoi doar de CI cu adresa. Nu va locui la noi va locui tot unde sta acum numai că unchiul ei nu se înțelege cu mama ei...mă rog o complicație.
Răspuns la discuția Proprietar reclamagiu
Pai și la Politie și la Primărie. Cei de la Primărie au zis după control că totul este la punct. Ne-au scos câteva neconformiști dar minore. La întrebarea mea ce pot face sa nu mă plimb săptămânal la ei mi-au zis că legal din păcate nimic.
Sectoristul din păcate a zis că o să îi de-a un răspuns evaziv că nu are "chef de toți proștii"...

Adam Grecu a scris:

Dar unde va reclama vecinul, la Politie? La Primarie, unde?
De obicei, in conditiile in care reclamatiile nu sun intemeiate, sunt "rezolvate" tot acolo.
Va spun din experienta. Asa este lumea!
Mult succes!

Răspuns la discuția Proprietar reclamagiu
Va mulțumesc frumos pentru răspunsurile date.
Buna seara, sunt proaspăt Președinte de al asociației de proprietari unde locuiesc. Am o situație cu un locatar reclamagiu ( reclamații nefondate ) și vroiam să știu cum și unde pot face o sesizare la adresa acestuia că reclamațiile sunt nefondate și îmi mai și aduce injurii și mă calomniază. Menționez că sunt din București sector 6