avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietar reclamagiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietar reclamagiu

Buna seara, sunt proaspăt Președinte de al asociației de proprietari unde locuiesc. Am o situație cu un locatar reclamagiu ( reclamații nefondate ) și vroiam să știu cum și unde pot face o sesizare la adresa acestuia că reclamațiile sunt nefondate și îmi mai și aduce injurii și mă calomniază. Menționez că sunt din București sector 6
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:01, 1 Februarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru injurii puteți sesiza politia, pentru reclamații nefondate, depinde despre ce fel de reclamații este vorba, unde a reclamat, ce a reclamat.
acest răspuns util
Insulta si calomnia nu mai sunt fapte prevăzute de legea penală ,eventual pot face obiectul unui proces civil în care puteti solicita daune morale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este situatie des intalnita in cadrul relatiilor din cadrul imobilelor de locuit in comun
Daca locatarul este reclamagiu,practic va confruntati cu situatie delicata deoarece eventuala solutionare poate veni numai din partea instantei de judecata
Fie ignorati actiunile reclamagiului,fie analizati oportunitatea actiunii in instanta impotriva acestuia daca detineti probe legale ca reclamatiile sunt neintemeiate
Va mulțumesc frumos pentru răspunsurile date.
acest răspuns util
Dar unde va reclama vecinul, la Politie? La Primarie, unde?
De obicei, in conditiile in care reclamatiile nu sun intemeiate, sunt "rezolvate" tot acolo.
Va spun din experienta. Asa este lumea!
Mult succes!

Alte discuții în legătură

Vecin care face reclamatii la politie kliN kliN Buna ziua , De cateva luni de zile vecinul care locuieste la apartamentul de sub mine imi face reclamatii la politie sustinand ca din apartamentul ... (vezi toată discuția)
Limita controale itm smeagull smeagull Buna ziua, Ce poate face un angajator impotriva controalelor ITM foarte frecvente (unul la 2 saptamani). Banuieste ca aceste controale sunt urmare a ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)