avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tulburarea linistii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tulburarea linistii

Buna ziua,

Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, trantesc usi etc. Activitatea aceasta tine chiar tarziu in noapte (ma mai trezesc pe la 2,3 si tot ii aud). Am fost si la administrator care cica a vorbit cu ei, dar tot nu s-a ameliorat nimic.
Ce pot face in aceasta situatie?
Tot ce doresc este sa ma pot odihni, insa cu galagia de deasupra nu pot si sunt stresat tot timpul.
Pot face plangere la politie?
Va rog sa-mi dati un sfat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 12:04, 24 August 2009
Faceti o plangere la politie si poate ca ii va prinde in flagrant si le va da amenzi. Daca politia le-ar da in fiecare seara cate o amenda poate ca se vor potoli.
Pe deasupra si statul ar castiga.
Sesizati politia telefonic la 112 atunci cand sunt in plina activitate. Asa sunt sanse ca cei de la politie sa vina si sa constate tulburarea linistii.
Am sesizat Politia la 112, au venit, s-au dus sus si coincidenta nefericita a facut ca atunci sa se mute fostii chiriasi. Politistii au spus sa nu mai sun la 112 pt ca pot lua eu amenda.
Singura solutie pe care o vad este sa fac plangere la politie. Ce parere aveti?
Adica deasupra dv au fost niste chiriasi care faceau mereu galagie, zgomot, scandal ? I-ati reclamat la politie si politia a venit sa constate. Numai ca acestia tocmai se mutau , plecau cu tot cu bagaje si de aceea era zgomot si galagie.
Apoi au venit alti chiriasi sau proprietarii deasupra dv ?
Si acestia fac zgomot si galagie ? La fel ca primii ?
Deasupra mea a fost o tipa care a fost ok, insa de la o vreme tot auzeam mutat de mobila si zgomote de la mai multe persoane (eu stiam tipa asta e linistita).
Intr-o dupa-amiaza cand vroiam sa ma odihnesc am chemat politia si surpriza: se muta fata respectiva, dar au ramas prietenii ei (o fata si un baiat).
Deci timing-ul a fost total nepotrivit, pt ca cei care au ramas fac multa galagie.
Ca-n filmele cu prosti!
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2009
andrei_emil, utilizator

Alte discuții în legătură

Vecini extrem de galagiosi pe timpul noptii si nu numai ! peterbilt peterbilt De aproximativ doi ani ma confrunt cu o situatie extrem de frustranta care tinde sa devina disperata. Deasupra apartamentului in care locuiesc eu stau cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)