pot dovedi ca in perioada cind a fost cumparat apartamentul 1992 si pina a fost achitat tot eu am contribuit la platirea ratelor mama neavind servici eram singurul care munceam si intretineam familia daca ma pot exprima asa....ea avind doar o pensie modica de urmas...dovada o pot face prin carte de munca a mea si a mamei...
buna ziua...va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea dilema...locuiesc intr-un apartament cu 2 camere care este trecut pe numele mamei cumparat in anul1992,apartament primit de tata de la intreprindere in anul 1982,in anul 1986 tata decedeaza iar actele de propietate a apartamentului e facut pe numele mamei....mentionez ca in 1995 mama se recasatoreste e mutata in alta localitate si de atunci eu locuiesc in apartament cu familia mea avind grija de apartament intretinindu-l si imbunatatindu-l...intr-un cuvint as dori sa stiu ce drepturi am la acest apartament si daca mama poate sa-l vinda fara acordul meu...eu nu sunt trecut in actele apartamentului...p.s toate contributiile apartamentului sunt trecute pe numele me...gaze,lumina,asigurarea..s.a.m.d.....va multulmesc anticipat pentru rabdarea acordata la problema mea si daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns....va doresc multa sanatate...