avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate fk_liquid

Activitate fk_liquid

Cauta in orasul tau jobcentre sau arbeitsamt. Mergi la ei , expunele problema cu toate documentele.asta e un fel de fortele de munk.il inscrii pe unchiul tau la ei si or sai dea si un ajutor lunar daca nu lucreaza in jur de 3-400 e si o sa preia si asigurarea medicala.le zici ca trebe operat, mergi cu toate documentele de munca , de la spital ... tot ce ai pe numele unchiului tau.mergi urgent. Eu sunt in aceeasi situatie. Am ajuns aici in sept.2013. Tot de atunci am avut contract pe 1 an. In octombrie a venit sotia mea gravida si in aprilie anul acesta a nascut. In contract aveam 1200 brut.... venea undeva la 920 net , pt 160 de ore pe luna.el ma chema 100-120 de ore si bani mai putini.in mai mam certat cu el si ma dat afara. Acum au preluat dei de la jobcentre tot si ne sprijina familia si material. In privinta contractului , daca ai o problema de munca , statul german iti ofera avocat gratuit sai dai in judecata. Vezi in orasul tau unde este arbeitgericht-tribunalul muncii.mergi la ei le explici problema si ei te consiliaza si iti zic daca are sanse un proces . Mult succes si sanatate unchiului tau.
buna ziua. locuiesc cu sotia si socrii mei. acestia din urma nu se inteleg sub nici o forma, soacra dorind sa termine cu socrul. acestia sunt divortati din anul 2000, casa fiind achizitionata in 2002.(socrul fiind luat de mila de soacra in spatiu, avand buletinul la aceasta adresa).am chemat politia de nenumarte ori pentru scandaluri si alte neantelegeri acestia spunand ca ne trebuie un ordin de evacuare pentru a scapa de socrul cu probleme. mentionez ca sigurul act care il leaga de easta adresa este buletinul si in actul de proprietate al casei este trecuta doar soacra. ESTE NEVOIE DE ORIN DE EVACUARE ?