Buna ziua,
Sunt comostenitor al bunicii mele care a decedat in urma cu 10 ani. Vrem sa demaram procedura de succesiune si nu avem inca stabilit dreptul de proprietate asupra terenurilor ce apartin bunicii mele, respectiv titlurile de proprietate. Cei de la Primaria comunala ne tot amana si tergiverseaza lucrurile. Nu stiu care este procedura legala, sa pot sa-i fac pe cei de la primarie sa se ocupe de stabilirea acestui drept. Am facut nenumarat drumuri de la Bucuresti acolo, sa mi se spuna ca sunt ocupati, ca sunt pe teren etc.Sa fac o cerere in care sa solicit punerea in posesie si sa-mi raspunda oficial? care este procedura legala? Multumesc frumos
Am o agentie imobiliara si doresc sa fac colaborari cu agenti imobiliari, care au PFA si sa primeasca % din incasarea comisionului. Care este modalitatea legala de colaborare si daca puteti sa-mi trimiteti un model de contract de colaborare sau comision.
Va multumesc anticipat
Daca poate sa ma ajute cineva, as avea nevoie de un model de contract de colaborare intre agentie imobiliara si agent imobiliar (pfa).
Multumesc anticipat.
Am o agentie imobiliara si doresc sa fac colaborari cu agenti imobiliari, care au PFA si sa primeasca % din incasarea comisionului. Care este modalitatea legala de colaborare si daca puteti sa-mi trimiteti un model de contract de colaborare sau comision.
Va multumesc anticipat