avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stabilirea dreptului de proprietate asupra unor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stabilirea dreptului de proprietate asupra unor terenuri agricole

Buna ziua,
Sunt comostenitor al bunicii mele care a decedat in urma cu 10 ani. Vrem sa demaram procedura de succesiune si nu avem inca stabilit dreptul de proprietate asupra terenurilor ce apartin bunicii mele, respectiv titlurile de proprietate. Cei de la Primaria comunala ne tot amana si tergiverseaza lucrurile. Nu stiu care este procedura legala, sa pot sa-i fac pe cei de la primarie sa se ocupe de stabilirea acestui drept. Am facut nenumarat drumuri de la Bucuresti acolo, sa mi se spuna ca sunt ocupati, ca sunt pe teren etc.Sa fac o cerere in care sa solicit punerea in posesie si sa-mi raspunda oficial? care este procedura legala? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: valigabriela , utilizator 14:50, 8 August 2013
In mod sigur trebuie sa formulati o cerere in scris la care au obligatia sa va raspunda in termen de 30 de zile.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 247 / sentinta irevocabila -imposibilitatea reconstituirii pe amplasamentul original ? bukinst bukinst Un mostenitor a castigat in instanta o suprafata mai mare de teren ce a apartinut autorului sau si intentioneaza sa doneze acest teren Mitropoliei Moldovei ... (vezi toată discuția)
Caracterul rol-ului fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! Va prezint urmatoarea situatie. Printr-un act de vanzare-cumparare am devenit proprietar al casei bunicilor mei. In ROL-ul de la primarie sunt ... (vezi toată discuția)
Schimb teren cu primaria crin_cry crin_cry Buna ziua, Am infiintat un SRL si am cumparat mai multe terenuri , facand intabulare incerta. Aceste terenuri sunt traversate pe diagonala de un drum vecinal, ... (vezi toată discuția)