avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate liviu_dan

Activitate liviu_dan

Răspuns la discuția Ultimul recurs
Eu am facut chemarea in judecata. Apoi am facut recurs la sentinta data ca nefondata. Apoi am facut recurs la Curtea de Apel si am primit acelasi raspuns ca nefondat. Adevarul este ca a fost data o sentinta gresita. Principalul motiv al chemarii mele in judecata a unui patron a fost sa-mi dea actele in special anexa 14 iar Judecaria si Curtea de Apel au dat sentinta ca nemotivata cererea mea ceea ce e strigator la cer. Cred ca e un abuz foarte grav al Justitiei Curtii de Apel. De aceea consider ca trebuie sa fac un recurs la ICCJ apoi la CEDO. Am sa sa caut pe net unde ma pot adresa la CEDO. Mai trebuie sa aflu si modalitatea de adresare a recursului la ICCJ. Va multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Ultimul recurs
Si totusi domnule avocat cred ca ultima cale de atac-recurs este la Inalta Culte de Casatie si Justitie. Apoi fireste CEDO. Nu am dreptate!? Mi puteam sa cer Curtii de Apel recurs la recurs!? Nu cred! Va multumesc pentru raspuns!
Discuție Ultimul recurs
Am facut recurs la Curtea de Apel si mi s-a respins ca nefondat. Unde si cum mai pot face recurs dupa raspunsul dat de Curtea de Apel?