avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate stelicad

Activitate stelicad

Răspuns la discuția Cote mostenire
In cat timp de la decesul mamei pot dezbate succesiunea? Dar bunurile dobandite inaintea casatoriei nu sunt bunurile proprii ale tatalui meu? Ce drept ar avea viitoare sotie asupra bunurilor lui?
Răspuns la discuția Cote mostenire
Ok....asa voi face. Eu sunt medic si nu lucrez in tara. Venind foarte rar in tara nu am avut timp sa deschit o actiune in instanta. Pot deschide o succesiune avand in vedere ca casuta nu figureaza in acte?
Răspuns la discuția Cote mostenire
Eu sunt unicul fiu. Nu doresc mostenirea de la el. Tot ce are acolo e facut de mine. Dar nici nu doresc sa poata beneficia aceea femeie de bunurile lui. Nu am facut succesiune dupa mama deoarece am considerat ca nu am la ce. Casuta lui nu figureaza in acte, am doar chitanta de mana pe teren. Insa nu as vrea sa il pacaleasca cumva aceea femeie si sa ii vanda casa.
Discuție Cote mostenire
Tatal meu de 74 da ani vrea sa se racasatoreasca. El are o casuta pe un teren pe care eu l-am primit prin cedare de la un prieten al meu care este stabilit in state cu chitanta de mana in anul 2007. Intrebarea mea este daca aceea femeie dupa moartea tatalui meu poate primi ceva mostenire?