avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate niculae38

Activitate niculae38

as dori sa fac o plangere fostei firme unde am lucrat ,nici acum nu am primit salariu ,eu am plecat de la ei de o luna si jumatate ,si am salariul de luat de pe 2 luni .
Cum pot face o plangere si unde ?
Răspuns la discuția Recuperare bani
am cerut un exemplar ,dar n-am primit nimic , pentru ca nu am fost lasat sa-l vad .am semnat pagina dupa pagina , si cand am intrebat ca vreau sa-l vad ,contractul ,mi-au raspuns ca nu e nevoie ca e in regula .
Da ,primul stat de plata ( ma rog ,era o lista cu numele celor din obiectiv si-n dreptul fiecaruia suma de bani ) l-am semnat ,si acum cand am sunat la dansii la firma mi-au raspuns ca nu le-au intrat banii in cont ,trebuia sa iau salariul pe luna aprilie si implicit luna mai ,acum ca nu mai lucrez la ei .
Buna ziua ,am lucrat pana acum o saptamana la o firma de paza cu care am incheiat un contract "invizibil " ,adica ,nici o rubrica nu era completata , si nici macar nu am fost lasat sa-l citesc .Dupa ce m-am "angajat " am intrebat daca mi se da adeverinta medicala sau de salariat pentru analize medicale la medicul lde familie ,si mi s-a raspuns ca de abia dupa 6 luni ,motivand ca nu imi poate emite ca sa nu inventez cine stie ce boli ca sa-mi iau concediul medical. De menitonat ca lucrez la ei de pe data de 23 februarie ,si de abia am apucat sa iau salariul o singura data pe luna martie doar .Intrebarea mea este daca mi pot recupera salariul pe ultimele doua luni ,si cum sa procedez ?