avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Activitate mirexa

Activitate mirexa

Controalele trimise pe capul lor trebuie sa fie de la Politie sau de la Protectia consumatorului?
Multumesc tuturor pt raspunsuri. Incercam o negociere, iar daca nu se lasa o sa fim si noi escroci, asa cum ne-ati sugerat!!!
Dar agentia are si ea un exemplar al contractului, banuiesc, nu il poate aduce proba in instanta?
Multumesc pt raspuns.Exista din pacate un contract semnat de ambele parti, care specifica plata acelui comision, dar ei i s-a parut dubioasa firma, de asta a refuzat sa plateasca rata aceea. Daca exista martori are sanse in instanta, daca se ajunge acolo, banuiesc... Credeti ca ar putea avea tupeul asta cei de la agentie, sa o dea in judecata cu cei 3000 e platiti si sa sustina ca vor toata suma?In cazul in care nu exista martori ce varianta are? Credeti ca o negociere cu cei de la firma rezolva ceva? Ar putea sa incerce sa ii sperie cu ceva, o protejeaza vreo reglementare?
O prietena a cumparat o casa acum 2 ani, a apelat la o agentie imobiliara care a ajutat-o sa gaseasca ceea ce dorea,s-a incheiat tranzactia, trebuia sa achite comision total 5000euro agentiei, dar ea a platit doar 3000e pt ca agentia nu i-a eliberat nici factura, nici chitanta, absolut nimic, ea a crezut ca e cam ciudat. Dupa 2 ani primeste prin posta somatie sa achite 5000 e in 5 zile de la data primirii hartiei, altfel o dau in judecata. Agentia nu recunoaste ca a primit suma de 3000, solicita toata suma. Cum trebuie ea sa procedeze?#-o Multumesc frumos.