Nu s-a facut partaj deoarece nu a fost cerut de nici unul dintre ei. Domicilui in care au locuit a fost pe numele bunicului (tatal mamei ) si astfel nu s-a ajuns la partaj.
Instiintarea esti trimisa de la biroul executorului judecatoresc , nu de catre banca. Se pare ca la insistentele S.C firma S.R.L. Nu inteleg legatura. :hm:
Buna ! am nevoie de un sfat in legatura cu o situatie in care am fost pusa. Tatal meu , care e plecat din tara de aproximativ 4 ani si care e divortat de mama mea din anul 2007 , a primit azi , 7 iunie 2013 , o instiintare de executare silita pentru neachitarea unei sume de bani. Nici eu si nici mama mea, nu stiam de imprumutul facut de el in anul 2008 , si nici nu avem cum sa luam legatura cu el , deoarece am rupt orice legatura dupa divortul parintilor. Motivul pentru care instiintarea a venit pe adresa la care locuiesc eu si mama mea , este ca dupa divort , tata nu si-a schimbat adresa , acesta neavand alt domiciliu. Intrucat eu sunt inca minora , iar mama nici macar nu mai vrea sa auda de tata , as dorii sa stiu ce e de facut? Poate fi afectata cumva mama , daca sunt divortati? Sau eu?! Astept nerabdatoare un raspuns ! Multumesc anticipat! :)