Buna ! am nevoie de un sfat in legatura cu o situatie in care am fost pusa. Tatal meu , care e plecat din tara de aproximativ 4 ani si care e divortat de mama mea din anul 2007 , a primit azi , 7 iunie 2013 , o instiintare de executare silita pentru neachitarea unei sume de bani. Nici eu si nici mama mea, nu stiam de imprumutul facut de el in anul 2008 , si nici nu avem cum sa luam legatura cu el , deoarece am rupt orice legatura dupa divortul parintilor. Motivul pentru care instiintarea a venit pe adresa la care locuiesc eu si mama mea , este ca dupa divort , tata nu si-a schimbat adresa , acesta neavand alt domiciliu. Intrucat eu sunt inca minora , iar mama nici macar nu mai vrea sa auda de tata , as dorii sa stiu ce e de facut? Poate fi afectata cumva mama , daca sunt divortati? Sau eu?! Astept nerabdatoare un raspuns ! Multumesc anticipat! :)
Imprumutul este facut pe numele sau ,cu ce sa va afecteze pe dvs?Eventual puteti suna banca si sa le spuneti ca nu domiciliaza la adresa la care au trimis plicul si sa nu mai trimita alte plicuri.
Daca imobilul in care locuiti nu e cumva bunul comun al parintilor, nu va afecteaza in vreun fel si nici nu e cazul sa instiintati banca sau executorul.
Instiintarea esti trimisa de la biroul executorului judecatoresc , nu de catre banca. Se pare ca la insistentele S.C firma S.R.L. Nu inteleg legatura. :hm:
Firma e imputernicita de catre banca, iar pt neplata a inceput executarea silita, deja se ocupa executorul de recuperarea acelei creante.
Asta conteaza mai putin.
Imprumut banca
remusbucur87
Buna ziua.
Am urmatoarea problema: tatal meu a luat un credit din banca pe care nu o sa reuseasca sa il plateasca. El are mai multe proprietati pe care o sa ... (vezi toată discuția)