Buna ziua!!!!
Am si eu o speta , in sensul ca o cunostinta a incredintat in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice autoturismul unei alte persoane care se afla tot sub influenta bauturilor alcoolice, insa posesorul autoturismului nu a avut cunostinta de faptul ca cel caruia ia incredntat cheile nu are permis. Ca urmare a acestui fapt cel caruia i s-a incredintat masina a facut un accident care are doar pagube materiale, adica toata partea dreapta a autoturismului fiind avariata serios. Mentionez faptul ca in urma declararii accidentului la politie , inculpatul a adus 2 martori care sa sustina faptul ca cel care i-a incredintat masina i-a incredintat-o cu buna stiinta. Insa unul din martori nu s-a aflat langa cei doi cand s-a faut schimbul de chei.
As vrea sa stiu care este sanctiunea pentru cel care a condus fara permis si a avariat autoturismul , precum si daca i se va intocmi dosar penal celui care detinea masina pentru incredintare cu toate ca nu avea cunostinta de faptul ca cel caruia i-a incredintat autoturismul nu are permis, sau care sunt caile de aparare pentru cel al carui autoturism a fos avariat, pt a iesi din zona de incredintare si daca Influenteaza cumva starea de ebrietate la vreunul dintre ei cu privire la modul de calculare si aplicare a sanctiunii. Nici unul dintre cei doi nu are antecedente
Va multumesc si o zi buna!!!!