Multumesc. O sa ne uitam cu atentie pe acte. As mai avea o nelamurire. Tatal meu are bani depusi la CEC, el fiind singurul titular, fara nici un imputernicit. El nu se poate deplasa acum. As putea aduce acasa un notar pentru a face un act sau ce este nevoie sa pot ridica eu banii ?
Bunica mea este vaduva si a facut un act cu tatal meu, lasandu-i drept mostenire lui o casa si un teren, cu specificatia sa-i ramana dupa moartea ei. Acum, tatal meu este grav bolnav si o sa moara inaintea bunicii. Cine va intra in posesia bunurilor dupa moartea tatalui, avand in vedere ca eu mai am un frate si tatal meu mai are un frate ? multumesc
Buna ziua. As dori sa ma lamuriti cu o problema. Peste un an trebuie sa imi reinnoiesc C.I. pentru ca expira. In C.I am adresa de domiciliu, adresa parintilor din bucuresti (unde m-am si nascut), dar eu stau cu chirie. Proprietari sunt ambii parinti in acte. Intrebarea este daca pot sa imi reinnoiesc C.I. cu aceeasi adresa, daca am doar accordul unuia din parinti?
Vreau sa stiu daca este necesara semnatura ambilor parinti, avand in vedere ca am 23 ani si am inteles ca trebuie sa ma ia in spatiu.
Daca nu, as putea sa imi fac buletin provizoriu. Trebuie sa imi fac buletin provizoriu la orice sectie de politie din bucuresti sau la cea de care apartin in momentul acesta? sau la orice sectie din sectorul respectiv?
Va multumesc.