avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate alexs25

Activitate alexs25

Răspuns la discuția Amenda 3000 lei parcare in parc
Am inteles. O intrebare mai am , cum as putea verifica daca si in situatia art. 1 din H.C.G.M.B. nr. 114/2004 , este valabila plata injumatatita in 48h. Doar sa astept procesu verbal?

Va multumesc pentru informatii.
Răspuns la discuția Amenda 3000 lei parcare in parc
Pai tocmai , nu iau in calcul sa o contest. Insa am nemlamuriri daca legea permite plata la jumatate in termen de 48 h a acestor amenzi venite din partea politiei locale. Adica din ce mi-ati spus , inteleg ca ramane la atitudinea agentului care intocmeste procesul verbal sa lase posibilitetea platii la jumatate?

Va multumesc
Buna ziua.

Am si eu o problema. Recent am primit o recomandata de la politia locala Bucuresti , care imi cere sa comunic numele soferului care a condus autovehiculul ce a fost depistat parcat ilegal in parcul Herastrau , conform art. 1 dinH.C.G.M.B. nr. 114/2004 . Daca nu sanctiunea contraventionala in cuantum de 3000 lei va fi platita de proprietarul masinii.
Sa o contest nu stiu cum as putea ca sigur masina este si pozata. Intrebarea mea este , dupa ce declar numele soferului , probabil sa va intocmi procesul verbal , iar dupa intocmirea pv este posibil sa platesc jumatate din suma in 48h?

Va mutumesc.