avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate tmisi

Activitate tmisi

Buna ziua

M-ar interesa care este procedura de intocmire al dosarului penal in faza incipienta la politie dupa ce suspectul a ajuns pe mana organului. De ex intr-un caz de infractiune sa zicem mai usoara din Legea 61/1991. Ce acte obligatorii trebuiesc intocmite si care sunt formalitatile ?

Multumesc anticipat si Sarbatori Fericite Tuturor ! :)
Răspuns la discuția Perturbarea linistii
Multumesc ! ISC ce legatura are cu un caz de perturbarea linistii ? Nu este vorba de niciun santier sau lucrare de constructii. Este doar un bar care nu respecta programul de functionare, problema este cu plecarea clientilor care produc zgomot prin mai multe cai cum ar fi trantirea usii masinilor la urcare, claxonari cand vine taximetristul si asteapta clientul care a facut comanda, strigate, etc.
Aceste elemente sunt destule pentru sa ne trezeasca din somn, dar sunt de durata foarte scurta, degeaba s-ar reclama la politie ca pana ce ar ajunge la fata locului, ar fi deja liniste si m-as alege doar cu amenzi pentru abuzarea serviciului 112. Politistii din localitate 100% ca nu vor face nimic.
Buna ziua

Este un bar in vecinatate (aproape vis-avis) care ar trebui sa inchida la ora 24, insa exista activitate si la ore mai tarzii. Problema este cu plecarea clientilor care produc zgomot prin mai multe cai cum ar fi trantirea usii masinilor la urcare, claxonari cand vine taximetristul si asteapta clientul care a facut comanda, strigate, etc.
Aceste elemente sunt destule pentru sa ne trezeasca din somn, dar sunt de durata foarte scurta, degeaba s-ar reclama la politie ca pana ce ar ajunge la fata locului, ar fi deja liniste.

Proprietarii barului nu au acordul nostru pentru functionare.

1. M-ar interesa cum se poate dovedi nerespectarea programului de functionare asa incat chiar si in instanta sa fie proba solida ? Degeaba fac o inregistrare video pe care apare data si ora afisata, deoarece la camere foto-video se poate seta orice data si ora.
2. Se poate cere primariei ca sa fie suspendata sau anulata autorizarea de functionare pe motiv ca barul nu detine acordul de functionare din partea tuturor vecinilor din zona afectata de functionarea barului

Multumesc anticipat pentru ajutor !