avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura de intocmire dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura de intocmire dosar penal

Buna ziua

M-ar interesa care este procedura de intocmire al dosarului penal in faza incipienta la politie dupa ce suspectul a ajuns pe mana organului. De ex intr-un caz de infractiune sa zicem mai usoara din Legea 61/1991. Ce acte obligatorii trebuiesc intocmite si care sunt formalitatile ?

Multumesc anticipat si Sarbatori Fericite Tuturor ! :)

Alte discuții în legătură

Probleme cu citatia. Just-drept Just-drept Zilele trecute, am primit o citatie de a ma prezenta la postul de politie. Citatia mi-a fost adusa acasa si predata unui membru de familie caci eu nu ma aflam ... (vezi toată discuția)
Angajatorul face plangere la politie impotriva angajatilor Daniela D E Daniela D E Angajatorul - o firma de schimb valutar, angajatii - doua casiere valutare Una dintre angajate, \"baga mana\" in bani si arunca vina pe colega ei, care este ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea politiei de a elibera copie pv constatare mary6 mary6 Buna dimineata.Va rog cu deosebit respect ,sa-mi spune-ti si mie daca, ag.politie,politia in principiu ,are obligativitatea prin lege sa elibereze/sa comunice ... (vezi toată discuția)