Buna ziua! Am avut un accident cu o caruta, insa nu a decedat nimeni , ci doar o persoana din masina mea a avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza cioburilor care i-au provocat rani! Ea a obtinut certificat de la IML pentru 14-16 zile, iar dupa 6-7 luni am fost anuntat de politie sa ma prezint, pentru ca sunt cercetat pentru vatamare corporala! Au asteptat sa fac eu expertiza, nu am facut-o , iar dupa aprox 2 ani am primit instiintare ca s.a facut expertiza de catre ei si as fi vinovat si eu impreuna cu persoana care era in caruta! Accidentul s-a produs pe DE85, noaptea, la intersectia cu un drum Judetean, eu circuland pe drumul european , iar caruta iesindu-mi in fata de pe drumul judetean, drept pe banda a2-a de mers (cea de langa axul drumului). Am omorat doar magarii, cel din caruta nu a patit nimic! Viteza era undeva la 90 km/h. In urma expertizei nu s-a putut demonstra viteza cu care circulam ci doar ca as fi si eu de vina pentru ca nu am evitat caruta. ( ceea ce si am facut in secundele de dinaintea impactului!) Am sa depun o contestatie si sa vin cu o contraexpertiza! As putea ramane fara permis in urma acestui accident? Ar putea sa mi-l retina cat timp se desfasoara ancheta? Va multumesc