avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate barbuceanur

Activitate barbuceanur

Am uitat sa specific ca spatiul unde am covrigaria e spatiu comercial,nu apartament,din proiectul blocului arhitehtual a prevazut spatii comerciale la parter...astept un raspuns
o diferenta mare intre o vinarie si o covrigarie!!!
Stii ce ma doare mult,vreau sa aduc bani statului sa angajez oameni, si unul care a trait viata ma incurca ,
Am vb cu cei de la DSF care mi au spus sa fac o cerere cu aprobarea propietarului prin care ei pot veni sa faca o determinare de zgomot in apartamentul vecinului,asa doar cu acordul vecinului care nu raspunde la usa
Buna ziua

Vreau sa mi deschid o covrigarie la parterul unui bloc dar am cateva probleme.Propietarul de la etajul 1 varsta 60-70 nu vrea sa mi dea semnatura pe motiv ca galagie caldura,eu nici macar nu am adus utilajele acolo,nu stiu de unde stie el de galagie.Am semnatura asociatiei,a sefului de scara vecini stanga dreapta.Deasupra spatiului meu el are un balcon si jumatate de bucatarie nu stiu cat lar deranja un malaxor 0.55 kW si un cumptor 0.3 kW.vreau sa mi atifonez plafonul poate asa nu mai are ce sa zica.

idei si sugestii astept de voi.
Pot incepe activitatea fara acordul lui?