avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot da drumul unei covrigarii fara semnatura vecinului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot da drumul unei covrigarii fara semnatura vecinului de deasupra

Buna ziua

Vreau sa mi deschid o covrigarie la parterul unui bloc dar am cateva probleme.Propietarul de la etajul 1 varsta 60-70 nu vrea sa mi dea semnatura pe motiv ca galagie caldura,eu nici macar nu am adus utilajele acolo,nu stiu de unde stie el de galagie.Am semnatura asociatiei,a sefului de scara vecini stanga dreapta.Deasupra spatiului meu el are un balcon si jumatate de bucatarie nu stiu cat lar deranja un malaxor 0.55 kW si un cumptor 0.3 kW.vreau sa mi atifonez plafonul poate asa nu mai are ce sa zica.

idei si sugestii astept de voi.
Pot incepe activitatea fara acordul lui?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:46, 12 Iunie 2013
Am vb cu cei de la DSF care mi au spus sa fac o cerere cu aprobarea propietarului prin care ei pot veni sa faca o determinare de zgomot in apartamentul vecinului,asa doar cu acordul vecinului care nu raspunde la usa
Asa este. Puteti functiona numai cu acordul asociatiei, care il da in baza semnaturilor proprietarilor direct ”afectati”. Ce sa va zic, un om la 60-70 de ani are destula experienta ca sa stie ce se petrece intr-o asemenea activitate, acum sa fim sinceri... Poate gasiti un loc mai convenabil, adica inafara ariei unui imobil de locuinte.
Stii ce ma doare mult,vreau sa aduc bani statului sa angajez oameni, si unul care a trait viata ma incurca ,
D-voastra va ganditi la bani ,dar nu va ganditi la disconfortul creat vecinului si chear tuturor locatarilor.Noi am facut marea greseala si am aprobat deschiderea unei vinarii, va inchipuiti ce este pe langa gardul din jurul blocului ?
o diferenta mare intre o vinarie si o covrigarie!!!

Alte discuții în legătură

Punct de lucru - patiserie in spatiu comercial alexaxa alexaxa buna ziua, doresc sa deschid o patiserie intr-un spatiu comercial pa parterul unui bloc de locuinte. spatiul este \\"spatiu comercial\\" din constructia ... (vezi toată discuția)
Semnaturi vecini spatiu comercial atruinea atruinea Buna seara, Vreau sa inchiriez un spatiu comercial la parterul unui bloc de locuinte.Acest spatiu a fost conceput pentru asa ceva,nefiind un apartament ... (vezi toată discuția)
Apartament la parterul blocului rebell_rose rebell_rose Buna ziua, Un proprietar vrea sa-si inchirieze apartamentul situat la parterul blocului unei firme care se ocupa de executari. Locatarii nu doresc sa-i dea ... (vezi toată discuția)