avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnaturi vecini spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnaturi vecini spatiu comercial

Buna seara,
Vreau sa inchiriez un spatiu comercial la parterul unui bloc de locuinte.Acest spatiu a fost conceput pentru asa ceva,nefiind un apartament transformat ulterior in spatiu comercial.Spatiul este format din parter+anexa in fata blocului.La momentul constructiei,in spatiul respectiv a functionat o cofetarie pentru multi ani,ulterior magazin textile,reprezentanta vodafone etc. Intrebarea mea este urmatoarea: mai am nevoie de acordul vecinilor pentru a deschide o pizzerie?
Am gasit foarte multe raspunsuri la asemenea intrebari,unii spun ca,daca spatiul a fost conceput de la bun inceput pentru asa ceva,functionand si o cofetarie pentru multi ani,nu mai e nevoie de semnaturile vecinilor.Am mers la directia de sanatate publica si mi-au spus ca am nevoie de semnaturile vecinilor direct afectati,dar doamna de acolo a parut mai nedumerita decat mine.
In fisa corpului de proprietate gasim :
Categorie de folosinta : CC (constructie comerciala)
In planul releveu:
WC - cu suprafata aferenta
magazie - cu suprafata aferenta
bruatarie - cu suprafata ferenta
Mentionez ca acest plan dateaza din anul 2002

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2019
atruinea, utilizator

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un spatiu comercial intr-o casa cu un etaj iar spatiul inchiriat este parterul casei grigorepl grigorepl buna ziua! vreau sa construiesc un spatiu comercial pe un teren propriu de aprox 380 m2 cu deschidere de 9.5 ml si unul dintre vecinii din lateral nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Amplasare container pe spatiu privat CiprianJipa CiprianJipa Buna Ziua, Am inchiriat un spatiu comercial de la un mall. Terenul este afara, in spatele centrului comercial. Vreau sa pun un container pe care sa-l ... (vezi toată discuția)