Buna ziua!Am si eu mare nevoie de cateva precizari,sfaturi din partea dumneavoastra.O sa incep cu o scurta prezentare a situatiei in care ne aflam.Sotia mea lucreaza de un an de zile in Germania cu acte in regula.Ideea este ca angajatorul este polonez si din cate am inteles lucreaza sub un fel de antrepriza la patronul neamt.Eu am demarat actiunea aici in tara,sotia trimitandu-mi toate actele care mi-au fost solicitate in prealabil de Agentia Nationala pentru Plati SI Inspectie Sociala,din STR Ion Campineanu,nr 20,mai exact contractul de munca(arbeitsvertrag),dreptul de sedere-domiciliulsi Anmeldung impreuna cu certificatele de nastere ale celor trei copii minori,copie dupa certificatul de casatorie,copii dupa actele de identitate si adeverinta de salariat din partea mea(sper ca nu am omis ceva).In momentul depunerii dosarului am completat cererea pentru eliberarea formularelor E401 si E411.Asta se intampla acum vreo doua luni.Vineri(08,06,2013)am primit in fine telefonul mult asteptat prin care o doamna imi spunea ca actele sunt gata si pot veni sa le ridic pentru a le trimite sotiei in Germania sa le depuna la Familienkasse.Rugamintea mea mare este sa-mi spuneti necesarul de acte complet pentru ai accepta dosarul la depunere(sa nu avem surprize)Este nevoie spre exemlu de traducerea si legalizarea certificatelor de nastere ale copiilor,a certificatului de casatorie,sau mai stiu eu ce?In aceeasi ordine de ideei,vreau sa va spun ca sotia locuieste si lucreaza undeva la periferia orasului Duisburg ,cod 47226 si v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu adresa de la Familienkasse de care apartine,unde trebuie sa depuna actele.Va multumesc anticipat.CU STIMA,NICU MARIN