avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATII EUROPENE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATII EUROPENE

Buna ziua!Am si eu mare nevoie de cateva precizari,sfaturi din partea dumneavoastra.O sa incep cu o scurta prezentare a situatiei in care ne aflam.Sotia mea lucreaza de un an de zile in Germania cu acte in regula.Ideea este ca angajatorul este polonez si din cate am inteles lucreaza sub un fel de antrepriza la patronul neamt.Eu am demarat actiunea aici in tara,sotia trimitandu-mi toate actele care mi-au fost solicitate in prealabil de Agentia Nationala pentru Plati SI Inspectie Sociala,din STR Ion Campineanu,nr 20,mai exact contractul de munca(arbeitsvertrag),dreptul de sedere-domiciliulsi Anmeldung impreuna cu certificatele de nastere ale celor trei copii minori,copie dupa certificatul de casatorie,copii dupa actele de identitate si adeverinta de salariat din partea mea(sper ca nu am omis ceva).In momentul depunerii dosarului am completat cererea pentru eliberarea formularelor E401 si E411.Asta se intampla acum vreo doua luni.Vineri(08,06,2013)am primit in fine telefonul mult asteptat prin care o doamna imi spunea ca actele sunt gata si pot veni sa le ridic pentru a le trimite sotiei in Germania sa le depuna la Familienkasse.Rugamintea mea mare este sa-mi spuneti necesarul de acte complet pentru ai accepta dosarul la depunere(sa nu avem surprize)Este nevoie spre exemlu de traducerea si legalizarea certificatelor de nastere ale copiilor,a certificatului de casatorie,sau mai stiu eu ce?In aceeasi ordine de ideei,vreau sa va spun ca sotia locuieste si lucreaza undeva la periferia orasului Duisburg ,cod 47226 si v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu adresa de la Familienkasse de care apartine,unde trebuie sa depuna actele.Va multumesc anticipat.CU STIMA,NICU MARIN

0
Cel mai recent răspuns: ContSters116232 , utilizator 16:13, 10 Iunie 2013
Postanschrift

Familienkasse Nordrhein-Westfalen West
47788 Krefeld

Besucheradresse
Philadelphiastraße 2
D - 47799 Krefeld

Duisburg am vazut ca apartine de Krefeld asta e adresa sau situl unde gasesti si programul ,mailu si nr de tel. In rest referitor la acte noi am facut pentru alocatie normala si am depus aceleasi acte ca tine.Sper sa te ajute.

[ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
ContSters116232, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii europene GAGI GAGI Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema.Sotul lucreaza din martie anul acesta in Germania cu acte in regula, si pana in prezent nu am ... (vezi toată discuția)
Alocatie germania student Aleeex Aleeex Buna ziua. Parintii mei locuiesc in Germania iar eu sunt student in Romania. Am inteles ca pot obtine alocatie de la statul german pana la varsta de 25 de ani. ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana stancea stancea buna ziua am lucrat in germania eu si sotia mea cu acte si inca mai lucram cite 7luni pe an.in rominia avem 2 baieti minori de 12ani respectiv 13 ani.am ... (vezi toată discuția)