avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Activitate mannicole

Activitate mannicole

Răspuns la discuția Contabilitate
multumesc
care este contabilitatea acestei asocieri ?
scuze, am gresit, firma B e responsabila cu aprovizionarea, A cu manopera, firma B cumpara materialele si le factureaza firmei A, firma B are contract cu A pentru aprovizionare, A are contractul cu beneficiarul si realizeaza produsul.Beneficiarul trimite firmei A banii pentru manopera si firmei B banii pentru materiale.
Discuție Contabilitate
Doua firme A si B trebuie sa realizeze un produs pentru un beneficiar cu care are contract firma A.
Firma A primeste banii de manopera, firma B primeste banii pentru materiale, toti banii.
Firma B are contract cu firma A ca sa faca aprovizionarea.
Firma A cumpara materialele si plateste o factura, le da firmei B si emite o factura pe care A o plateste.
Ce face firma B cand primeste toti banii in cont, la inceput de activitate ?
Răspuns la discuția Intabulare teren
ca un exemplu...eu am vecini intabulati si fac parte din parcela mare in care suntem intabulati cu procent, la comun...
Răspuns la discuția Intabulare teren
este vorba de 20.000mp la origini, un topometrist a intabulat 5 persoane pe aprox 10.000mp, prin 2006, am ramas alte 5 persoane care vrem sa ne intabulam acum si topometristii, altii, zic ca cel dinainte a facut o mare prostie si a inregistrat-o si la cadastru, limitele de le-a dat el in acea lucrare nu corespund cu realitatea...
vreau sa intabulez un teren si topometristii, patru au fost pana acum, masoara, apoi spun ca vecinii nu sunt intabulati pe limitele pe care sunt, ca e complicat si pleaca...ce ste de facut?