avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate Carmenlb

Activitate Carmenlb

Răspuns la discuția Parinti ortodocsi
Stimata Doamna, acesasta postare este o provocare la discutii sau este chiar o problema care va framanta? Daca este o provocare ca sa discutam , nu trebuie sa va implicati copilul. Daca este o situatie reala, va sfatuiesc sa va ascultati copilul, sa vorbiti cu el , sa va dati seama ceea de ce vrea. Eu, personal i-mi cresc copilul singura, de cand avea 6 saptamani. Am fost casatorita 14 ani, m-am chinuit 7 ani sa am acest copil (desi am mai fost insarcinata evindent, cu sotul meu) si am avut surpriza sa raman singura iar el sa decida sa plece in UK fara sa ma anunte dupa 6 saptamani de cand aveam cea ce insemna "visul nostru".Tot timpul am crezut in Dumnezeu, tot timpul i-am cultivat copilului ,dragostea vis-a-vis de tatal ei desi nu ne-a ajutat cu nimic, tot timpul am fost langa copilul meu.
Pana la 12 ani tatal ei nu si-a vazut fata. La noi in casa au fost mari fete bisericesti si nu glumesc cu acest aspect pentru ca sunt legate de Preasfintitul Daniel si daca nu sunt o practicanta ,chiar cred in Dumnezeu. Nu mint. La noi in casa au stat maici de la manastirea Sucevita, suntem in continuare prieteni cu un mare Arhimandrit si Exarh al bisericii pe care il iubim din tot suflectul. Cand era mica, fata mea era o mare credincioasa pentru ca ii iubea pe acesti oameni si era mai plina de credinta decat mine, dupa care a fost un moment...........in care ..... NU STIU CE S-A INTAMPLAT .Il iubeste pe Dumnezeu dar nu vrea sa recunoasca, de fapt nu vrea sa fie vazuta de prieteni pentru ca nu mai este "cool" pentru ei sa-si faca cruce, sa se roage. Luna trecuta , a venit prietenul ei din UK si m-a rugat sa-i duc la manastirea Ciorogarla , pe care noi o iubim.Oare de ce?
Acum este la masterat la psihologie si vrea sa plece in UK dupa ce termina studiile. Ma doare sufletul dar aceata este problema mea si nu o sa-mi incarc copilul cu temeririle mele. Credeti ca o sa-si uite religia sau o sa o renege? Poate , dar eu inca sper ca important este sa ne iubim, sa vorbim, sa fim prietene si apoi daca vrea sa mergem si la Biserica. Din punctul meu de vedere am Biserica sufletului meu .
Cu mult drag va doresc sa fiti langa cel caruia i-ati dat viata asa cum este ,cu bune si rele! Dragostea nu este conditionata de optiuni legate de credinta.
Avocata a pus si stampila si a si semnat pe copiile PV si se specifica acest aspect in motivarea respingerii actiunii. In instanta vor PV legalizat la notariat.
Nu este un notar pe aici sa ne lamureasca cum trebuie sa procedam? Daca ne ducem cei 5 membrii ai comitetului executiv + cenzorul la notar este ok? Ca doar nu ne-om duce 28 de oameni care am fost la sedinta!
Problema este ca avem utilitati de platit, nu avem semnaturi in banca,avem de depus D112, nu putem inregistra semnatura digitala, deci, ne blocheaza cu buna stiinta activitatea.
Demisia si-a dat-o probabil din gresala sau ca sa incerce un santaj emotional , cu speranta ca lumea o sa-si rupa parul din cap dupa el. S-a inselat.
Actele de predat sunt cele specifice unei Asociatii de Proprietari" statut, act constitutiv-anexa la statut, acorduri de asociere, cartea de imobil, cartea tehnica a constructiei, registrele cu Pv, contractele incheiate cu furnizorii,etc. Am facut si plangere la politie. A fost chemat el si noua Presedinta pentru ca politia sa intermedieze o intelegere pe cale amiabila.Ni au avut cu cine. Si-au facut si politistii cruce si au zis ca nu este "cu toate tiglele pe casa" Nu preda pentru ca au fost falsificate semnaturi si nu recunoaste noul comitet ales. Este o aberatie si am solicitat sa vina politia sa verifice semnaturile si sa stea de vorba cu oamenii care au fost la sedinta. Chiar ca nu stim ce pasi sa mai facem.
Camera de consiliu - CU , m-am exprimat gresit. Nu legalizat in CU ,ci la notariat. Camera de consiliu a respins cererea .
Pe scurt. Fostul comitet executiv si-a dat demisia sub presiunea proprietarilor din cauza ilegalitatilor facute. S-a ales un nou comitet. Fostul presedinte refuza predarea actelor desi si-a dat demisia. A fost actionat in judecata- drept comun ca sa introducem apoi ordonanta presedentiala pentru recuperarea actelor(vorbesc din memorie -ce mi-a spus avocata angajata de Asociatie).Notarii refuza legalizarea PV prin care este ales noul comitet executiv(inscris privat) iar noua , in instanta ne sunt respinse actiunile pentru ca nu avem un PV legalizat(in CU). La unul din termene avocata se prezinta cu PV in original si nu este acceptat. Vor copie legalizata. Avem nevoie de o minte luminata care sa ne scoata din cercul acesta. Si furati si cu banii luati. Multumesc.X-(