avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate LaviniaMonica

Activitate LaviniaMonica

Am inteles. Deci mi-l vinde cu factura. Deci se poate.:) cu siguranta o sa-l intreb si pe el, dar am vrut sa ma informez mai intai. :) Multumesc mult. O seara frumoasa.
la notar? sau?
Pentru ca este mai ieftin asa... Deja s-a cumparat...
Buna seara. Am si eu o problema. De curand am stabilit cu seful meu sa-mi achizitionez un laptop prin firma si sa-i achit banii pe el in perioada de 1 an, dar vreau ca dupa un an laptopul sa fie trecut pe numele meu, cum se poate face asta?

Donatie, vanzare-cumparare? Se poate cumva la notar sa dau o declaratie ca dupa ce ii achit suma pe laptop, acesta sa fie trecut pe numele meu?

Multumesc anticipat!
ok, multumesc frumos.
Buna ziua, am si eu o rugaminte la dvs. Am de facut licenta despre Avocatul Poporului, iar in cadrul acesteia trebuie sa vorbesc despre prevederile legale, am inteles ca trebuie sa fac referire la legile care prevad cateva chestii despre aceasta institutie cum ar fi:
- Legea Prefectului;
- Legea administraţiei publice locale;
- Legea prin care s-a înfiinţat instituţia avocatului poporului.
Problema este ca nu gasesc pe internet nimic in aceste legi care sa aiba legatura cu avocatul poporului, daca m-ati putea ajuta cu cateva informatii v-as fi super-recunoscatoare. :love::sorry:

Raman datoare si multumesc anticipat pentru raspunsuri.