avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate danamariapopescu

Activitate danamariapopescu

Da, l-am intrebat. A spus ca a avut promisiune de la proprietar ca va achita si de aceea nu a trecut restanta pe lista... pana acum, cand proprietarul si-a pierdut, in urma sedintei, calitatea de presedinte de bloc. Insa promisiunea aia cred ca a durat ceva ani, ca sa se adune suma de 3700 lei. Am intrebat si sotia proprietarului care locuieste la ap 61 si aceasta a spus ca sotul ei fiind fostul presedinte de bloc, au convenit cu administratorul sa ascunda restanta acestuia, pentru ca nu cumva restul locatarilor sa nu mai plateasca si ei, vazand ca insusi presedintele are restanta asa mare....
Va dati seama ca asta e doar o mica parte, care a iesit la suprafata, din ce a facut acest administrator mafiot.
Buna ziua, fac parte dintr-o asociatie de locatari (deci nu de proprietari) care are acelasi administrator de mai bine de 20 de ani. Acesta a facut de-a lungul anilor o serie de actiuni ilegale (cum ar fi faptul ca nu ar fi incasat penalitati de la proprietari, dar le-ar fi platit furnizorilor, a ascuns restantele unora dintre locatari si probabil multe altele care ar putea iesi la iveala in urma unei expertize contabile). De o luna de zile s-a sistat furnizarea apei calde, si de atunci au iesit la iveala datorii la furnizori de 4 ori mai mari decat restantele afisate.
De cateva zile, in urma unei adunari generale extraordinare, am fost aleasa presedinta de bloc. De atunci, desi fostul administrator a fost destituit, el refuza sa predea Comitetului ales toate actele necesare afisarii listelor pe luna aprilie, si mai mult decat atat, a actionat in stil mafiot si a facut tot el listele pe aprilie, pe care au aparut o serie de restante uriase, care pe listele anterioare nu apareau. De asemeni, le-a afisat fara semnatura vreunui cenzor sau a presedintelui de bloc.
Va dau linkurile cu imaginile listelor pe lunile noiembrie 2012, februarie, martie si aprilie 2013:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Unii locatari mai naivi au achitat intretinerea conform listelor ilegale afisate pe aprilie. De asemeni, fostul administrator a instigat locatarii (care semnasera in urma cu cateva zile pentru numirea mea ca presedinte) si acestia au devenit foarte ostili (desigur, doar pe cei slabi la minte, insa nu pot estima daca acestia sunt sub sau peste 50% + 1 din locatari...)
Am facut o plangere la Politie cu aceasta situatie, mi s-a spus sa astept sa fiu contactata in termen de o zi sau doua (incepand de azi).
Va rog sa-mi spuneti cum pot actiona legal pentru a-l stopa pe acest fost administrator care se comporta ca un mafiot, ca si cand blocul este fieful lui.
Va rog sa observati restanta uriasa care a aparut brusc si din senin la ap. 61 pe lista din aprilie.
Va multumesc anticipat tuturor pt orice sfat sau sugestie.