va rog inca o lamurire;nu inteleg cum s-a pierdut procesul daca este valabil/art 15 aliniatul. o legea 146/1997. avocatul mi-a spus ca e scutit d e plata taxei de timbru. pentru recurs iar imi cere bani si nu stiu ce sa fac ,nu stau bine cu banii si daca iar pierd sub diferite interpretari o sa trebuiasca sa mai platesc alte sume cheltuieli d e judecata. ce sa fac sfatuiti-ma este sau nu legea 146 art 15 valabil. nu stiu ce sa cred . totul este interpretabil? multumesc va amintesc ca s-a pierdut procesul pe motiv ca n-am achitat acea taxa de timbru si asta la sfatul avocatului. mulltumesc
avocatul a spus ca beneficiem de art15 aliniatul o deci suntem scutiti de taxa de timbru. . credeti ca pot face recurs ? inteleg sa nu primesc acele despagubiri dar sa mai platesc si cheltuieli de judecata de aprox 8 ooo lei mi se pare cam exagerat multumesc
am chemat in judecata pe cineva pentru daune morale in urma unui proces penal.am pierdut pe motiv ca n-am achitat taxa de timbrui ar acuma parata cere cheltuieli de judecata . e corect?
va rog sa-mi spuneti daca un amic primeste o c ondamnare cu suspendare ,mai poate primi inca una cu suspendare in alt caz similar in alt judet. specific ca e vb de infractiuni la legea circulatiei rutiere.aproximativ comise in aceeasi perioada multumesc