Nu , anii de munca din UK vor fi avuti in vedere , doar ca numar , pentru a se stabili daca indepliniti conditia de stagiu complet . CNPP va plati doar pentru anii lucrati in tara , urmand ca , atunci cand veti indeplini conditiile de pensionare din UK , sa incasati pensia cuvenita pentru contributiile platite acolo ,, de la acest Stat . Fiecare tara va va plati “ portia “ ei de pensie .
Mergeti la un avocat.
Pe mama dvs o mostenesc și copiii fratelui dvs
gi-jane2 a scris:
aveti nevoie de un certificat de calitat ede mostenitor dupa mama, asta il luati de la un notar de pe raza ultimului domiciliu al mamei, in baza certificatului, aveti dreptul sa va interesati de teren, unde e, daca aia s-au retras, etc.
daca nu s-au retras, atunci contactati un avocat ca sa vedeti ce se poate face.. daca se poate pune in executare hotararea si care e procedura ca sa puteti cere dvs executarea.
termenul de prescriptie in ce priveste drepturile reale e de 30 de ani, dar trebuie sa va vada cineva actele, sa stiti daca mai e cazul sa va agitati.
Am înțeles.Ok Spune-ți ca termenul de prescripțiile cu privire la drepturile reale pe care le am este de 30 ani.cum se calculează daca știți,de la data primei hotărâri judecătorești adică ședința din 1995 sau data ședinței apelului din 1997?in ambele cazuri m-as putea încadra sub 30 de ani.și o ultima întrebare daca santeti amabil cine trebuie sa vadă actele ca sa-mi comunice daca trebuie sa m-a mai agit sau nu,avocat,notar?multumesc încă odata
aveti nevoie de un certificat de calitat ede mostenitor dupa mama, asta il luati de la un notar de pe raza ultimului domiciliu al mamei, in baza certificatului, aveti dreptul sa va interesati de teren, unde e, daca aia s-au retras, etc.
daca nu s-au retras, atunci contactati un avocat ca sa vedeti ce se poate face.. daca se poate pune in executare hotararea si care e procedura ca sa puteti cere dvs executarea.
termenul de prescriptie in ce priveste drepturile reale e de 30 de ani, dar trebuie sa va vada cineva actele, sa stiti daca mai e cazul sa va agitati.
daca este de competenta primăriei ca sa verifice si sa-mi dea un răspuns privitor la situație.
nu este.
dupa hotararea definitiva, ar fi trebuit sa se apeleze la executor.
ar trebui sa mergeti sa identificati terenul, poate nici vecinii, nu mai sunt aia cu care mama s-a judecat.
si din 97 ce au facut ( mama, tata, fratele), sa puna in executare hotararea ?