Multumesc pentru indrumari. Mai am o intrebare. Avertismentul e legal daca eu ma aflu in perioada in care sunt protejata impotriva concedierii (ma aflu in plata stimulentului de insertie pana pe 20 iunie)?
In 2012 m-am intors la servici dupa CIC (am stat un an acasa)pe o alta pozitie de vanzari . Anul acesta in martie am avut un accident de masina (6 saptamani CM - vinovat altcineva)si am revenit la job in mai.A treia zi de cand am revenit mi s-a pus in vedere sa plec cu acordul ambelor parti intr-o luna de zile . Nu am fost de acord si de atunci am primit cateva sarcini in plus fata de colegii mei. Totodata am primit un avertisment scris pentru ca nu am indeplinit o procedura . Desi am dat o nota explicativa in acest sens ( in care am mentionat imprejurarile si reiesea ca nu a depins de mine solutionarea procedurii) ea nu a fost luata in calcul.
Acum seful meu a inceput sa imi faca viata un calvar (psihic vorbind) si merge aproape in fiecare zi cu mine pe teren ,stresul fiind astfel maxim. Practic imieste vanata fiecare greseala. Daca ii spun de pauza de masa imi psune ca mai avem treaba. In plus mai fac inca 4 rapoarte suplimentare (in care scriu cam acelasi lucru doar ca trebuie sa le fac si scris si scanat) si daca nu le fac ma sanctioneaza iar cu avertisment. In ROI scrie ca 2 asemenea avertismente duc la concediere .Programul de lucru este de la 8.30 la 19 fara sa fie platite orele suplimentare. Pana gasesc ceva de munca ce ar trebui sa fac eu ca sa am castig de cauza in eventualitatea unei concedieri?
Mi-a specificat ca daca nu am fost de acord sa plec de bunavoie nu imipermite sa ma duc la interviuri in timpul programului. Cum nimeni nu tine interviuri noaptea nu as vrea sa imi dau demisia asa usor.