avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate eusebiu_solomon

Activitate eusebiu_solomon

Discuție Fond talharie
Am nevoie de ajutor,
Acum aproximativ 2 luni mergeam pe strada impreuna cu un alt coleg de clasa, cand din spate a aparut o alta colega care mi-a cerut telefonul [editat] pentru a efectua un apel. I-am dat telefonul, moment in care din spate alergand venea prietenul acesteia care i-a smuls telefonul din mana si a luato la fuga. Eu am alergat dupa el, l-am prins de mana, dar acesta nu voia sa-mi inapoeze telefonul spunandu-mi ca prietena lui ii datoreaza niste bani.Incercand sa-l conving sa-mi inapoeze telefonul(nu i l-am luat cu forta, nici nu cred ca as fi puput) l-am urmat ajungand din nou la prietena lui si colegul care inca ma astepta.Aceasta i-a spus sa imi inapoeza telefonul dar el nu voia.Atunci am incercat sa il iau cu forta dar am primit 2 pumni in piept(tipul e mult mai dezvoltat decat mine).Colegul meu vazand cele intamplate a plecat(nu inainte sa-mi sopteasca sa merg la politie ca el nu ma poate ajuta).Tot am incercat sa-l fac sa-mi inapoeza telefonul dar nu a vrut.El mi-a spus ca are o amenda si va vinde telefonul pentru a o platii.Mia scos portofelul din buzunar si a vazut ca am suma de 180 lei, buletin, card.Aici chiar daca pare ciudat am inceput sa negociam.Mi-a propus sa ii las banii si buletinul(sa ma aibe la mana)pentru a fi sigur ca voi merge acasa pentru ai mai aduce inca 100lei(spunea el ca atat ii mai trebuia sa plateasca amenda)Mi-a inapoiat telefonul iar eu am plecat "acasa" sai mai aduc bani(doar nu eram atat de prost, m-am dus la politie).
Aici m-a sunat prietena acestuia intrebanduma cand ajung cu banii, Agentul care a ascultat convorbirea mi-a spus sa ii spun ca in 15 minute vin.Apoi am realizat un flagrant si 2 politisti imbracati in civil au vazut cu eu i-am dat 100 de lei(primiti de la un politist) iar el mi-a inapoiat portofelul gol.Atunci cei doi politisti iau prins din spate si i-au dus la sectie unde am scris declaratii si am povestit ele intamplate.
A doua zi la scoala prietena acestuia(care este si colega mea) mi-a spus ca o sa-mi para rau ca am fost la politie si fratele acesteia m-a amenintat insa inculpatul nu a mai vorbit cu mine.
Acum 2 saptamani am primit o citatie pentru procesul ce va avea loc maine si nu prea m-as duce deoareca am fost amenintat(de toti prietenii inculpatului).
Este obligatorie prezenta mea la proces?