avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate d_dadi

Activitate d_dadi

Răspuns la discuția Drept vizitare minor
executorul a venit dupa ce am facut plangere impotriva sa.consider ca e tardiv totusi de a incepe executarea dupa ce imi trimite notificarea de plata!!!eu care sunt executata trebuie sa platesc inainte???domnul executor nu are nici o dovada ca eu m-am opus hotararii judecatoresti!!!!!!in baza a ce dovezi si-a inceput executarea???e normal asa?
Răspuns la discuția Drept vizitare minor
a fost la executor si .am primit comunicare pentru executare,am dat telefon executorului si i-am spus ca nu ma opun hotararii judecatoresti ,daca vrea sa vina sa isi vada fetita si sa o ia la dansul nu ma opun.nu a venit singur nici cu executor.dupa 40 zile am primit notificare de la executor ca trebuie sa platesc 3000 lei cheltuieli de executare!!! de ce?acest domn executor daca poate sa impuna unei persoane bani fara sa se deplaseze ,fara sa-si faca treaba asa stand pe scaun?pentru vizitare minor 3000 lei?l-am dat in judecata si mi s-a comunicat ca un executor nu are calitate procesuala....si a scazut taxa de executare la 500+tva.
Răspuns la discuția Drept vizitare minor
a fost audiata de catre instanta de 2 ori si nu au restrans dreptul de vizitare.au avut la dispozitie si rezultatul psihologului de la d.g.a.s.p.c prin care se specifica ,, este foarte traumatizata de tata,,!!chiar psihologul a spus ca relatia dintre tata si copil este foarte alterata si nu vede nici o solutie pentru refacerea acesteia!ce sa mai fac?nu stiu cum sa mai procedez!nici nu am fost casatoriti!
Răspuns la discuția Drept vizitare minor
dansul imi impune sa o duc eu la domiciliul sau altfel o sa platesc pentru fiecare zi cand avea dreptul la acest program de vizitare!a venit acasa la mine si fetita de9 ani nu vrea sa stea,sa vorbeasca cu el.ma batea in fata ei.ea nu poate sa uite.tipa la ea si ii zice ca nu are nici un drept.am fost de 4 ori la cosiliere psihologica. e din ce in ce mai traumatizata.ce sa fac?
va rog sa ma sfatuiti daca tatal printr-o hotarare ramasa definitiva care spune,,stabileste in favoarea paratului-reclamant un program de vizitare a minore.....,astfel:in prima si a treia sambata din luna,de sambata de la ora 10 pana duminica la ora 18,la domociliul paratului-reclamant.,,ASTA INSEAMNA CA EU SUNT OBLIGATA SA DUC FETITA LA DOMICILIUL TATALUI SAU VINE EL SA O IA? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU SFAT