avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept vizitare minor

va rog sa ma sfatuiti daca tatal printr-o hotarare ramasa definitiva care spune,,stabileste in favoarea paratului-reclamant un program de vizitare a minore.....,astfel:in prima si a treia sambata din luna,de sambata de la ora 10 pana duminica la ora 18,la domociliul paratului-reclamant.,,ASTA INSEAMNA CA EU SUNT OBLIGATA SA DUC FETITA LA DOMICILIUL TATALUI SAU VINE EL SA O IA? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU SFAT
Cel mai recent răspuns: mugurel77 , utilizator 22:30, 26 Iunie 2013
Parerea mea e ca hotararea e in sensul de a o putea lua la ddomiciliul sau, deci tatal ar trebui sa vina sa o ia.
dansul imi impune sa o duc eu la domiciliul sau altfel o sa platesc pentru fiecare zi cand avea dreptul la acest program de vizitare!a venit acasa la mine si fetita de9 ani nu vrea sa stea,sa vorbeasca cu el.ma batea in fata ei.ea nu poate sa uite.tipa la ea si ii zice ca nu are nici un drept.am fost de 4 ori la cosiliere psihologica. e din ce in ce mai traumatizata.ce sa fac?
Este oproblema foarte delicata si este nevoie de consensul tuturor partilor implicate.
In mod normal ar trebui sa parcurgeti o faza de tranzitie pana la vizitarea in domiciliul tatalui, am in vedere petrecerea timpului impreuna cu fostul sot si copilul, plimbari, cumparaturi, teatru, etc.
dvs va revine sarcina de a incuraja copilul sa perteaca timp exclusiv cu tatal sau, iar acestuia sa adopte un comportament civilizat fata de dvs.
Trebuie sa faceti tot ce puteti pentru ca fiica dvs sa mentina relatii normale cu ambii parinti, aceasta fiind in beneficiul copilului.
nu sunteti obligata sa-i duceti copilul. hotararea este in sensul ca are dreptul sa ia copilul la domiciliul sau. daca erati obligata sa duceti copilul trebuia sa se specifice in hot jud.
in rest, daca fetita nu vrea de ce nu promovati o noua actiune pentru restrangerea dr. de vizitare invocand acest motiv? copilul va fi audiat si va spune .
a fost audiata de catre instanta de 2 ori si nu au restrans dreptul de vizitare.au avut la dispozitie si rezultatul psihologului de la d.g.a.s.p.c prin care se specifica ,, este foarte traumatizata de tata,,!!chiar psihologul a spus ca relatia dintre tata si copil este foarte alterata si nu vede nici o solutie pentru refacerea acesteia!ce sa mai fac?nu stiu cum sa mai procedez!nici nu am fost casatoriti!

Alte discuții în legătură

Partile in plangerea cf.art.53 din l:188/00 Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Mi s-a intamplat ceva ffff interesant ! Creditorul introduce la instanta de executare o plangere impotriva executorului jud., care a refuzat nejustificat sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva? decarrera_ro decarrera_ro Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva in cazul contestatiei la executare? Contestatia este facuta de catre debitor impotriva tuturor actelor ... (vezi toată discuția)