avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept vizitare minor

va rog sa ma sfatuiti daca tatal printr-o hotarare ramasa definitiva care spune,,stabileste in favoarea paratului-reclamant un program de vizitare a minore.....,astfel:in prima si a treia sambata din luna,de sambata de la ora 10 pana duminica la ora 18,la domociliul paratului-reclamant.,,ASTA INSEAMNA CA EU SUNT OBLIGATA SA DUC FETITA LA DOMICILIUL TATALUI SAU VINE EL SA O IA? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU SFAT
Cel mai recent răspuns: mugurel77 , utilizator 22:30, 26 Iunie 2013
La o prima vedere, si asta imi apare ca fiind corect, desi unele explicatii de mai sus nu le pot intelege sau nu am date sa le coroborez.
Imi pare rau, trebuia sa va fi explicat avocatul de atunci ce inseamna fiecare chestiune, caci nu cred ca trebuia chemat executorul in cazul dv. si nu orice obligare de a ... inseamna o obligatie de a face.

Va rog sa nu mai deviem de la subiect, multumesc.
vedeti voi un lucru...noi romanii avem un dar nenorocit de a ne vedea pe noi insine cei mai corecti iar restul sunt cei vinovati,mai ales cand e vorba de doi oameni divortati.intotdeauna sau aproape intotdeauna fostul este vinovat,el abuzeaza copilul,face drege si altele.dar nu am auzit inca nici o femeie sau nu am gasit sa citesc inca la cineva cum ca ar fi incercat sa expplice copilului ca e tatal lui,ca ar fi bine sa tina legatura cu el si asa mai departe.adica sa fie mult mai atenta la dorintele si nevoile copilului decat la orgoliul personal.multi inteleg prin dragostea fata de copil sa il porti in scoala,sa il imbraci si sa il hranesti.dar la sufletul lui celor mici,la dorintele lor nu se gandeste nimeni?asta inseamna sa iti iubesti copilul,sa fii cel ami atent la ce vrea,la ce simte si nu neaparat la cate haine are.din pacate orgoliul asta nenorocit va contiunua sa faca victime
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partile in plangerea cf.art.53 din l:188/00 Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Mi s-a intamplat ceva ffff interesant ! Creditorul introduce la instanta de executare o plangere impotriva executorului jud., care a refuzat nejustificat sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva? decarrera_ro decarrera_ro Executorul judecatoresc are calitate procesuala pasiva in cazul contestatiei la executare? Contestatia este facuta de catre debitor impotriva tuturor actelor ... (vezi toată discuția)