Multumesc mult! Mai am o intrebare. Va trebui sa folosesc corespondente private drept "evidente", emailurile primite de la persoana care m-a amenintat de exemplu, pot sa fac asta? Sau sa le tin emailurile printate din cutia mea postala intr-un plic sigilat si daca procurorul vrea sa-le deschida e treaba lui. Cum trebuie procedat in aces caz?
am trimis un email lui x, cutia lui de email a fost sparta de catre y,
y trimite scrisoriile mele luate din cutia postala acestuia lui z
intre timp y ma santajeaza cu emailuri ca "stie lucruri despre mine" pentru ca a aflat din corespondenta mea cu x (am emailurile lui y)
ulterior y a publicat continutul emailurilor mele (respectiv poze mele) impreuna cu numele si prenumele meu pe internet in mod repetat, insotite de jigniri aduse la persoana mea
am dovezi in privinta aceasta, pot sa dovedesc ca y a trimis corespondentele mele private cu x lui z,
z este dispus sa depuna plangere impreuna cu mine la judecata,
am dovezi referitor ca corespondentele mele private au fost publicate pe net in mod repetat, tot circul asta cu emailuri amanintatoare, jugniri publice pe net tine din anul trecut deja, deci cam m-am saturat...
credeti ca am sanse sa castig procesul?
Imi poate spune cineva care este legistatia priviind cyberbullying, cyberstalking and electronic harassment in Ro?
Nu stiu care este exact traducerea in romana poate hartuire online?
Muntumesc!
cineva ma hartuieste in mod repetat de cateva luni pe internet publicand pozele mele impreuna cu numele si prenumele, pe poze nu se vede fata mea doar corpul, dar pe acest site este mentionat numele si prenumele meu si orasul in care traiesc
pozele publicate au titluri jignitoare, ca si "tarfa" etc. stiu cine a publicat pozele respective iar acum vreau sa-l dau in judecata
vreau sa stiu in ce categorie juridica intra toata povestea astea?
la hartuire? la incalcarea dreptului la propria imagine? altceva?