avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Violarea secretului corespondentei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Violarea secretului corespondentei

am trimis un email lui x, cutia lui de email a fost sparta de catre y,
y trimite scrisoriile mele luate din cutia postala acestuia lui z
intre timp y ma santajeaza cu emailuri ca "stie lucruri despre mine" pentru ca a aflat din corespondenta mea cu x (am emailurile lui y)
ulterior y a publicat continutul emailurilor mele (respectiv poze mele) impreuna cu numele si prenumele meu pe internet in mod repetat, insotite de jigniri aduse la persoana mea
am dovezi in privinta aceasta, pot sa dovedesc ca y a trimis corespondentele mele private cu x lui z,
z este dispus sa depuna plangere impreuna cu mine la judecata,
am dovezi referitor ca corespondentele mele private au fost publicate pe net in mod repetat, tot circul asta cu emailuri amanintatoare, jugniri publice pe net tine din anul trecut deja, deci cam m-am saturat...
credeti ca am sanse sa castig procesul?

Cel mai recent răspuns: ContSters294225 , utilizator 13:47, 24 Iunie 2013
potrivit postării dvs., cam DA.Ați putea formula scurt și la obiect o plângere penală (susținută de acea persoană ”Z”) depunând-o Unității de Poliție de care aparțineți, sau Parchetului de pe lângă Judecătoria de care apartineți, anexați probe ”beton” din cele pe care le dețineți : din virtuale transformate în materiale.Plângerea e bine s-o înregistrați în 2 exemplare și opriți pt. dvs. un exemplar+probele materiale.Creați un director în care depozitați fisiere cu TOATE probele ce le dețineți (inbox-ul NU prezintă siguranță).
Multumesc mult! Mai am o intrebare. Va trebui sa folosesc corespondente private drept "evidente", emailurile primite de la persoana care m-a amenintat de exemplu, pot sa fac asta? Sau sa le tin emailurile printate din cutia mea postala intr-un plic sigilat si daca procurorul vrea sa-le deschida e treaba lui. Cum trebuie procedat in aces caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea secretului corespondentei electronice ContSters288105 ContSters288105 Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)
Mail-ul meu privat catre x poate fi prezentat in instanta de catre y? ( nu ii era adresat lui y ci lui x) ContSters309929 ContSters309929 Buna ziua, Situatia este urmatoarea: Am colaborat contra comision, cu firma Y, careia i-am adus un client X, iar in urma contractului dintre ei eu trebuia ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatorilor asupra emailurilor angajatilor nemona2011 nemona2011 Buna. As avea si eu o intrebare. Am lucrat pana ieri (inclusiv) la o multinationala; mi-am dat demisia la zi ieri (fara preaviz), iar demisia intra in vigoare ... (vezi toată discuția)