avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate vali1234

Activitate vali1234

Lucrez in domeniul bancar. Pe o perioada de 1 luna am fost detasat sa lucrez la o agentie (mentionez ca lucram in cadrul Sucursalei bancii). Dupa expirarea perioadei de 1 luna (cand normal trebuia sa ma reintorc in Sucursala) aflu cu stupoare ca trebuie sa raman definitiv in cadrul acelei agentii. Fara sa-mi spuna nimeni nimic mi-a sosit actul aditional de schimbare a locului de munca si am fost obligat sa-l semnez. Mentionez ca s-au mai facut astfel de mutatii dar la expirarea perioadei fiecare angajat a revenit la locul lui.
Problema este ca impreuna cu mine au fost detasati si alti colegi inclusiv o colega de-a mea care avea exact aceeasi functie ca si mine dar dupa nici 1 luna ea s-a reintors la Sucursala !!??. Ma gandesc aici daca nu cumva poate fi vorba de discriminare (si daca n-as putea sa ma adresez Oficiului pentru Combaterea Discriminarii)?
De asemenea consider ca s-a facut un extrem de mare abuz. Orice schimbare a conditiilor contractuale,din cate stiu eu, se face cu acordul ambelor parti; nu se poate impune unilateral (practic mi s-a pus pumnul in gura). Oricum chestiunile sunt mult mai avansate deoarece aceasta mutare s-a facut, banuiesc, cu un anumit scop,deoarece pe pozitia ramasa libera la Sucursala s-a angajat alta persoana (lucru care poate fii dovedit).
Nu vreau sa las lucrurile asa sub nicio forma si as vrea sa-mi spuneti ce solutii am pentru a-mi face drepatate? Oricat m-ar costa nu pot accepta o astfel de umilire. Multumesc anticipat.