avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate ionmiha26

Activitate ionmiha26

ma voi interesa si voi reveni cu informatii noi zilele urmatoare.
Multumesc
societatea inca nu stiu cum a fost desfiintata, dar ma voi interesa..abia ieri seara am aflat..
In ce sens ar influenta acest lucru?
..firma functioneaza exact la fel si acum ...angajatii sunt aceeasi, sefii la fel. Doar numele firmei difera.
Da,copilul a fost nascut in Iulie 2012.
In cazul in care nu mi-a fost inmanata decizia de concediere, pot sa ma intorc la servici?
Daca da, cat de repede si cum trebuie procedat in conditiile in care este un angajat pe postul meu?
Mentionez ca : am optat pentru ccc de 2 ani, informatiile ca firma s-a inchis sunt neoficiale(am verificat doar Data inregistrarii ultimei declaratii pe 01April2013)
Multumesc mult...
si in aceasta situatie, sotul, dupa ce am auzit ar trebui sa isi ia si el o luna concediu si eu sa merg la servici, pentru a nu pierde o luna din concediul de crestere copil? asa e?
daca da, ...????? cum se procedeaza?
Ce obligatii are angajatorul in cazul in care eu sunt in concediu de crestere copil, iar firma la care lucram a fost inchisa ?
Mentionez ca toti ceilalti angajati au fost mutati pe o firma noua, inclusiv persoana care mi-a ocupat postul pe periada concediului de crestere copil.
Raman pe drumuri...?:(
:(:(:(:(:(:(:(:(

Multumesc anticipat