Buna seara! Pe 05.08.2020, ora 3:00 AM, am fost oprit de un echipaj de la rutiera in sectorul 2, Bucuresti, si mi-a fost intocmit dosar pt alcool la volan. 0.44 in aer. Mi s-au recoltat probe:
1.29 - ora 4:00
1.08 - ora 5:00
Astept de 2.5 ani sa se intample ceva. Dupa aproape 1 an, am fost chemat pt declaratie in calitate de suspect, dupa inca 1 an, am fost chemat in calitate de inculpat.
Mentionez ca am solicitat recalcularea in prima declaratie, solicitare ce mi-a fost ignorata, pe motiv ca procurorul nu crede ca va schimba ceva - insa n-am primit vreo hartie oficiala, ci am fost informat telefonic.
Dupa 2.5 ani, inca astept sa se rezolve aceasta situatie, pe care am recunoscut-o si o regret. Nu am antecedente, nu am facut nici un accident.
Nu stiu la ce sa ma astept si cat ar mai putea dura. Nu am discutat cu nici un avocat, am depus cereri oficiale prin care am solicitat un status al dosarului si singurul raspuns a fost "In procesare...".
Cum as putea proceda? La ce pedeapsa sa ma astept? Contractarea unui avocat in aceasta etapa, m-ar putea ajuta cu ceva?
Multumesc!
Doresc sa introduc pe piata din Romania, o noua platforma interactiva de prestarii servicii. Va devenit prima in acest sens si as avea nevoie de cateva indicatii juridice.
1. Care sunt actele necesare si ce tip de firma trebuie sa deschid pentru aceasta?
2. Platforma va fi realizata de o firma de specialitate. Avand in vedere ca altcineva va administra aceasta platforma (in speta, eu), va fi nevoie sa fac un contract cu cei de la firma de IT? as vrea ca platforma sa fie trecuta pe firma...
3. Voi accepta data cu caracter personal, pentru care stiu ca va trebui sa ma inregistrez la "dataprotection.ro", dar voi accepta si date de pe carduri de credit/debit/conturi bancare, pentru plata. Ex:
Eu fiind intermediarul intre cel care ofera un serviciu si cel care il cere, voi incasa banii de la cel care cere un serviciu si ii voi transfera celui care ofera, incasand un anumit procent.
Am nevoie de documente speciale? cont bancar special? firma specializata pe acest tip de tranzactii?
4.Dupa o perioada, daca totul functioneaza dupa sondajele facute, as dori sa imi mut firma offshore, inclusiv contul bancar in care ar intra comisioanele facute online. Cui ma pot adresa?
5. In final, as dori sa stiu, estimativ, cam care ar fi costurile pentru toate procedurile legale mentionate mai sus, inclusiv contul offshore. Totodata, daca mi-a scapat ceva, ce alte conditii trebuie sa indeplinesc pentru a fi in perfecta legalitate.
Multumesc anticipat,si sa ma scuzati daca nu am postat intrebarile mele unde trebuie.