avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate somesanadina

Activitate somesanadina

Răspuns la discuția Descoperire de card neachitata
contractul de uzufruct a fost facut de socrul si sotul meu in 2008,iar noi ne-am casatorit in 2010.socrul meu e foarte speriat ca ii poate lua apartamentul si sincera sa fiu si eu sunt cam in ceata referitor la ce poate face acest executor.
Răspuns la discuția Descoperire de card neachitata
imi cer scuze dar din graba am uitat sa precizez faptul ca apartamentul socrilor mei este dat sotului meu cu drept de uzufruct,dar fara ca sotul meu sa poata face ceva cu apartamentul cat traiesc acestia.in acest caz se poate face ceva de catre executor?va multumesc pt raspunsurile date pana acum.
buna ziua.am o intrebare la care sper sa gasesc raspuns la dvs.am facut o descoperire de card in luna mai a anului 2009.am platit cateva rate dupa care nu am mai putut plati.in august 2010 m-am casatorit si m-am mutat in casa socrilor mei.dupa ceva vreme au inceput telefoanele si plicurile cu amenintari de executari silite.a venit la usa socrului meu un executor care i-a spus ca daca nu platesc ii vor fi luate bunuri din casa.intrebarea mea este:in ce masura se poate lua din casa socrului meu bunuri,in situatia in care eu nu am nici un bun acolo,iar tot ce e in casa e pe numele socrilor mei?eu momentan sunt operata de hernie de disc si am doar un venit de 200 de lei si nu pot plati.
In speranta ca ma ve-ti lamuri,va multumesc mult!