avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate TudorRO

Activitate TudorRO

in contractul de munca am programul 8 ore/ zi 40 saptamana intre orele 22:00 si 6 dimineata
buna ziua ,
lucrez intr o firma ca paznic (mentionez ca firma respectiva nu este firma de paza) cu programul de lucru 21:00-8:00 suntem 2 care facem aceste ture o seara cu o seara prindem cam 15 ture pe luna mi se acorda 25% spor de noapte dar zilele d sarbatoare legale si zilele libere date de catre guveRn . Nu primim nici libere si nici bani pentru acele zile .
si mai nou au pus afise cu PERICOL CONTAMINARE BIOLOGICA contractele noastre de munca facute acum 1 an nu prevede riscuri de acest gen si nici sporuri de toxicitate. mai noi am depus cererea de concediu si sunt amant de 2 saptamani motivul fiind nu se gaseste om si mi sa propus sa mi se plateasca concediu ( cea ce nui legal din cate stiu) Cei de facut dati mi un sfat cum sa procedez si unde gresesc ei( ce legi incalca) pentru ai informa sa remedieze . as mai vrea sa stiu cum se aplica deducerile personale (pentru persoanele care lucreaza pe calificare sau se aplica si pentru cei care nu lucreaza pe calificare postului de munca)pentru ca colegul meu are 2 copii si are avelasi salariu ca mine