Doresc sa construiesc un foisor (structura de lemn cu o suprafata de aproximativ 400 mp) pentru organizarea de evenimente: nunti, botezuri, corporate samd. "Afacerea" va consta in inchirierea locatiei pentru evenimentele sus mentionate. Mentionez ca pentru servirea mancarurilor si a bauturilor se va apela la servicii externe de catering. As dori sa stiu in aceasta situatie ce coduri CAEN sunt necesare si as dori sa stiu daca sunt necesare autorizatii sanitar veterinare.
Doresc sa infiintez o firma si am apelat la o firma specializata in acest domeniu.
Firma doresc sa o deschid in casa parintilor cu care am un contract de comodat. Mi-a fost solicitata adeverinta de rol pe care trebuie sa o iau de la primaria localitatii.
Poblema pe care o am este ca la primarie mi s-a comunicat ca doar proprietarii casei (parintii) pot solicita aceasta adeverinta. Parintii mei sunt plecati din tara si nu se vor intoarce prea curand. Imi puteti da un sfat privind modul in care as putea rezolva aceasta problema?