avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN necesar \"cort\" nunti
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN necesar "cort" nunti

Byna ziua,

Doresc sa construiesc un foisor (structura de lemn cu o suprafata de aproximativ 400 mp) pentru organizarea de evenimente: nunti, botezuri, corporate samd. "Afacerea" va consta in inchirierea locatiei pentru evenimentele sus mentionate. Mentionez ca pentru servirea mancarurilor si a bauturilor se va apela la servicii externe de catering. As dori sa stiu in aceasta situatie ce coduri CAEN sunt necesare si as dori sa stiu daca sunt necesare autorizatii sanitar veterinare.

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Taxe autorizatii loc de joaca cu spatiu parinti gabisioti gabisioti Detin un loc de joaca si pana acum am platit taxa de restaurant si taxa de bar respectiv 3000 ron / an . Mancarea este facuta in bucataria proprie in sistem ... (vezi toată discuția)
Problema cod caen Alex N Alex N Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru organizarea de evenimente: petreceri, banchete, etc. care se desfasoara in diverse locatii (restaurante, sedii firme ... (vezi toată discuția)
Stabilire impozit specific todor etelka todor etelka In cursul anului fiscal 2016 am realizat venituri din toate activitatile mai jos sus enumerate : 5610-Restaurante 5621-Activitati de alimentatie(catering) ... (vezi toată discuția)