Buna ziua ma numesc alexandru si am nevoie de ajutor..acum 5 luni de zile stateam cu prietenul meu in masina si ascultam muzica .un echipaj de politie a oprit langa noi si nea cerut buletinele , dupa ce leam dat buletinele mi au cerut si permisul de conducere iar eu am refuzat sa il dau ..mau luat la sectia de politie unde au chemat un ofiter de la rutiera ca sa suflu in fiola dar eu nu conduceam in momentul cand a venit politia si am refuzat sa suflu ..mi sa intocmit dosar penal dar nu miau dat nimik la mana precum am permisul suspendat....eu dupa o luna a trebuit sa ma duc pana la spital ca aveam probleme si am fost oprit de un echipaj de politie .leam dat permisul de comducere iar cand mau verificat mi au zis ca am permisul suspendat si mai mi au facut inca un dosar penal..dupa doua zile mia venit prin posta sa ma duc sa predau permisul de conducere la politia judeteana pentru ca mia fost suspendat permisul de conducere pana la rezolvarea cazului.va rog sa ma sfatuiti si pe mn ce ar trebui sa fac si ce ar putea sa mi se intample .va multumesc frumos